Ankara casper yetkili servis

Ankara casper yetkili servisi ekibimizin karşılaştığı adaptör sorunları ilkin adaptör bağlantı noktasındaki deformasyonlardır. Buna benzer sorunlar şarj aletinin çok fazla sokulup çıkarılmasından kaynaklandığı gibi kabloyu bağlıyken çevirmek yerinden kımıltdatmak neticesinde oluşmaktadır. Bu tarz arızalarda adaptör onarımı bozuk jakın gerçek girişle değiştirilmesi ile tamir edilir.

Ankara casper yetkili servisi notebook adaptörlerinde karşılaşılan öbür sorun ise adaptörün yüksek enerjiden dolayı yanmasıdır. Bu tarz sorunlar genelde garanti dahilindedir ve adaptör değişimi yapılmalıdır.

Ankara casper yetkili servisi Adaptör kullanırken Casper yetkili Servisi olarak önerilerimiz, şarj aletinizi nemsiz ve diğer elektrik fişlerinden ayrı bir ortamda kullanmanızdır. Diğer elektrik kabloları manyetik bir kapsam oluşturduğundan ötürü adaptöre zarar verebilir. Topraklama yapan bir priz tercih etmelisiniz. Adaptör girişi notebookunuza takılıyken çok fazla yerinden oynatmamaya dikkat etmeli ve fazla tak çıkar yapmamaya dikkat göstermelisiniz. Ayrıca kırılmış olan adaptör kablosunu elektrik bandı ile yapıştırdıktan sonra kullanmayın Buna benzer durumlarda kopan kısımlar lehimlenerek ve üzerinde plastik eritilerek tamir edilmelidir. En son olarak notebooklarınızı pili çıkararak doğrudan adaptörle çalıştırmayın. Bu bilgisayarınızın başta ana kartına olmak üzere diğer bileşenlerine de zarar verir.

Ankara casper yetkili servisi Ankarada diğer markalarla birlikte Casper adaptör tamiri konusunda uzman ekibimizden doğru yardımı alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Casper Nirvana F300 Adaptör

Öbür kullanıcı problemi ise hor kullanımdan oluşur. Tuş kopmaları ve tuş kaybolması bu hatanın sonuçlarındandır. Eğer Casper Notebook Klavye nizde bir tuş yerinden çıktı ise altındaki tuş tırnağının yerinde olup olmadığını kontrol edin. Yerinde ise tuşu nazikçe yerine takabilirsiniz. Yerinde değil ise Ankara casper yetkili servisini aramanız yeterli olacaktır.